Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 2637 Vizualizări

De Ziua Orașului Delfinariul "Nemo Moldova" se va redeschide


După o pauză scurtă, Delfinariul "Nemo Moldova" din Chișinău se pregătește să-și redeschidă porțile pentru vizitatori. Prima prezentare va avea loc de Ziua Orașului Chișinău - 14 octombrie, cu începere de la ora 15:00. Informația a fost oferită special pentru RTR-Moldova, de către șeful Serviciului de presă al Delfinariului, Marcu Gabi.

Potrivit spuselor lui, administrația "Nemo Moldova" a acoperit zona cu o cupolă specială, pregătind Delfinariul pentru perioada de iarnă. În interior a fost instalat sistemul de încălzire.

Programul spectacolelor de iarnă a fost modificat. Organizatorii promit surprize. În zilele de lucru, vor avea loc cîte două spectacole, în week-end – cîte trei.

Îi va încînta pe oaspeți și prețul biletului. Acum, biletul la spectacol va costa de la 180 pînă la 200 de lei. Prețul depinde de locul din tribune. Pentru copii de pînă la 3 ani intrarea e gratuită. Vă amintim că vara prețul biletului era de 230 de lei.

Delfinariul a fost deschis în capitală pe data de 27 mai. "Nemo" face parte din Comunitatea Internațională de Delfinarii Ucraina, Rusia, Belarus, Kazahstan și Tailanda.

Cuvinte cheie:

Ziua Orașului , delfinariu , Chisinau

Localităţile Moldovei şi diasporei

Tătăreşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1780
Populația:
2156 locuitori

Tătăreşti este un sat şi comună din raionul Cahul. Tătăreşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cahul și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2156 de oameni. Satul Tătărești a fost menționat documentar în anul 1780 cu denumirea Tatar-Baurci.

Citeşte mai departe