Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 august 2016, 15:16 views 5281
Un grup de tineri va picta două autobuze ce vor circula pe străzile din capitală
05 august 2016, 15:16 views 5281

Un grup de tineri va picta două autobuze ce vor circula pe străzile din capitală

Chișinăul va deveni mult mai colorat! Pe lîngă faptul că, în sezonul estival, atmosfera din capitală este una verde și proaspătă, în curînd, aceasta va fi una mult mai aprinsă datorită unor autobuze care vor circula pe străzile din oraș, notează ZUGO.

Un grup de tineri va picta două autobuze ce vor circula pe străzile din capitală. Este vorba despre inițiativa celor de la „Orașul Meu". „Sîntem fericiți să ne alăturăm Festivalului Culorilor Darwin 2016, unde alături de unii dintre cei mai buni grafferi din oraș vom picta 2 autobuze care mai tîrziu vor circula pe străzile orașului!", au anunțat tinerii.

Totodată, aceștia au ținut să precizeze că Festivalul de Artă Urbană nu va avea loc în luna august, făcînd referire la faptul că în iunie au avut loc cîteva incidente neplăcute, însă promițînd că se vor întoarce cu acest eveniment în vara anului 2017 mult mai pregătiți.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , pictura , autobuz

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
931 locuitori

Vatici este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vatici, Tabăra și Curchi. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Orhei și la 62 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 931 de oameni. Satul Vatici a fost menționat documentar în anul 1443.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.