Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 iulie 2016, 11:51 views 4851
La Botanica au fost demontate 80 de panouri publicitare
11 iulie 2016, 11:51 views 4851

La Botanica au fost demontate 80 de panouri publicitare

Majoritatea celor mai aglomerate străzi din sectorul Botanica au fost eliberate de bilborduri.

În ultimele două săptămîni, autoritățile au demontat 80 de panouri publicitare. Acest anunț a fost făcut de pretorul sectorului Botanica, Oleg Rățoi, în cadrul ședinței operative a Primăriei din 11 iulie, relatează NOI.md.

Au mai rămas cîteva bilborduri, care vor fi demontate în viitorul apropiat. „La Botanica sînt două panouri de dimensiuni mari, pentru a căror demontare este nevoie de tehnică specială. Încă patru panouri aparțin unui agent economic, aflat în conflict cu Primăria. Sperăm că problema va fi soluționată în viitorul apropiat", a comunicat pretorul Rățoi.

De-a lungul bulevardului Dacia au mai rămas carcasele de la bilborduri. Autoritățile au promis că în curînd vor fi demontate și acestea.

De la începutul lunii iunie, în sectorul Botanica au fost demontate peste 130 de panouri publicitare. Majoritatea lor au fost scoase forțat.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

publicitatea , Chisinau , demontare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1794
Populația:
332 locuitori

Bocancea-Schit este un sat din cadrul comunei Dumbrăviţa, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.80 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 6.06 km. Localitatea este situată la distanța de 36 km de oraşul Sîngerei şi la 103 km nord de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 332 de oameni. Satul Bocancea-Schit e atestat documentar în anul 1794.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.