Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 martie 2016, 11:30 views 6590
Încă o săptămînă pentru demontarea panourilor stradale
29 martie 2016, 11:30 views 6590

Încă o săptămînă pentru demontarea panourilor stradale

Agenții economoci care administrează panourile publicitare din regiunea bulevardului Ștefan cel Mare au la dispoziție încă o săptămână pentru a le demonta.

Anunțul a fost făcut de către primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, în cadrul ședinței Primăriei municipiului Chișinău.

Potrivit primarului, demontarea prioritară a panourilor din această regiune vine în contextul pregătirii pentru începerea lucrărilor de renovare a bulevardului central, lucrări care fac parte din proiectul comun de reconstrucției a străzilor Vasile Alecsandri și a bulevardului Constantin Negruzzi din capitală.

Amintim că potrivit ultimei decizii a Primăriei, până la data de 1 iunie 2016 toate panourile publicitare instalate pe principalele artere ale orașului trebuie să fie demontate.

 

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , publicitatea , demontare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1569 locuitori

Cioropcani este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Stolniceni, Bulhac și Cioropcani. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ungheni și la 141 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1569 de oameni. Satul Cioropcani a fost menționat documentar în anul 1443.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.