Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 februarie 2016, 14:47 views 6721
Oficiu poștal nou deschis în Chișinău
06 februarie 2016, 14:47 views 6721

Oficiu poștal nou deschis în Chișinău

Pentru a fi mai aproape de clienții săi, dar și a fluidiza rândurile, ÎS "Poșta Moldovei" a deschis o nouă agenție poștală în mun. Chișinău. Aceasta este situată pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 130, și va deservi atât persoanele fizice cât și cele juridice.

Serghei Nastas, Directorul General al ÎS "Poșta Moldovei", a menționat că "deja a devenit o tradiție ca, cel puțin odată în trimestru, să deschidem o agenție poștală nouă sau să dăm în exploatare un oficiu poștal renovat. Timp de doi ani, am reușit să reparăm peste 57 de oficii poștale, iar în 2015 am deschis 10 agenții poștale noi, dintre care 6 sunt situate în mun. Chișinău. În anul curent urmează să întreprindem mai multe măsuri de modernizare a întreprinderii, inclusiv a programelor utilizate, pentru a fi mai aproape de clienții noștri și a le presta servicii de calitate."

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , posta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1536
Populația:
2529 locuitori

Drăgăneşti este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Drăgănești, Sacarovca și Chirileni. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Sîngerei și la 126 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2529 de oameni. Satul Drăgănești a fost menționat documentar în anul 1536 cu numele Pîrtești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.