Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 7501 Vizualizări

Un tînăr din Cantemir cere ajutor pentru a repara stadionul din localitate (Foto)


Un tînăr de 23 de ani din satul Tartaul, raionul Cantemir, își dorește să reamenajeze stadionul din localitate.

Tînărul este pasionat de sport, fotbal, vrea să devină un bun antrenor și să înființeze o echipă de fotbal, iar pentru a-și realiza visul are nevoie de condiții corespunzătoare. Din imagini se poate vedea că terenul de fotbal este în paragină și necesită reparații.

„Povestea mea este simplă", spune Dumitraș Grozavu. ,,Am 23 de ani și sînt din Republica Moldova. Dragostea mea mare va fi întotdeauna fotbalul și eu îmi doresc să devin antrenor de fotbal. Visul meu este de a crea cea mai bună academie de fotbal din țară și de a dezvolta acest Joc frumos pentru a ajunge la un nou nivel de calitate, mentalitate, excelență și rezultate. Vreau să dau tinerilor talentați o șansă și o puternică „platformă" în care să poată să învețe, să se dezvolte, să se bucure, să se exprime liber, un loc în care să poată atinge excelența și să-și realizeze visele – să devină jucători profesioniști de fotbal. Cred că un prim pas important este crearea unui nou stadion aici, în locul în care am crescut. După cum puteți vedea, stadionul se află într-o stare foarte proastă, lamentabilă. Vreau să schimb asta. Vreau să planific ideea de calitate. De aceea mă adresez pentru strîngerea de fonduri. Vă mulțumesc pentru tot ajutorul dvs".

Pentru doritorii să-l ajute pe tînăr a fost făcut și un anunț pe un site de caritate unde se adună bani.

Cuvinte cheie:

stadion , Cantemir

Localităţile Moldovei şi diasporei

Şalvirii Noi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
397 locuitori

Şalvirii Noi este un sat din cadrul comunei Palanca, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Drochia și la 191 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 397 de oameni. Satul Şalvirii Noi a fost întemeiat în anul 1909.

Citeşte mai departe