Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 decembrie 2018, 11:05 views 8765
Podul de lîngă Chişinău care riscă să se prăbuşească (Foto)
11 decembrie 2018, 11:05 views 8765

Podul de lîngă Chişinău care riscă să se prăbuşească (Foto)

O gaură foarte mare a apărut pe podul de pe traseul M5, din apropierea localității Budești. Șoferii care traversează podul se tem că acesta s-ar putea prăbuși, întrucât starea sa se agravează tot mai mult în ultima perioadă.

Podul face parte din unul dintre cele mai circulate trasee din Republica Moldova, M5 (Frontiera cu Ucraina – Criva – Bălți – Chișinău – Tiraspol – frontiera cu Ucraina).

Pe Facebook au fost publicate imagini care prezintă o fisură extrem de gravă în acest pod, care pune în pericol miile de șoferi ce-l traversează zilnic.

Cu toate acestea, traseul este circulat în continuare. Mai mult decât atât, deși în luna septembrie Administrația de Stat a Drumurilor a fost sesizată de primăria Budești în legătură cu starea podului, autoritățile centrale au răspuns că acesta nu prezintă pericol.

Sursa: cotidianul.md

Cuvinte cheie:

pod , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1942
Populația:
2 locuitori

Frumuşica Nouă este un sat din cadrul comunei Frumuşica, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Florești și la 149 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2 oameni. Cătunul Frumuşica Nouă a fost înființat în anul 1942.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.