Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 martie 2017, 15:35 views 3723
Tiraspol: Reguli noi pentru șoferi
23 martie 2017, 15:35 views 3723

Tiraspol: Reguli noi pentru șoferi

În orașul Tiraspol, șoferii nu vor mai fi traşi pe dreapta decât dacă creează situații de accident sau dacă manifestă comportament neadecvat la volan. Mașinile agenților de patrulare transnistreni au fost dotate cu dispozitive care fixează în format foto şi video abaterile comise de șoferi în trafic, cu expedierea ulterioară a acestor date către organele competente, transmite IPN cu referire la presa din regiune.

În cazul în care şoferii sancționați vor achita amenda în decurs de zece zile, vor beneficia de o reducere de 50%. Iar dacă se vor eschiva să plătească benevol amenzile, vor interveni executorii judecătorești.

Deocamdată noile reguli vor fi aplicate doar la Tiraspol, cu intenția de a le extinde și pentru alte localități.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Tiraspol , soferi , reguli

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
340 locuitori

Gordineştii Noi este un sat din cadrul oraşului Edineţ, raionul Edineţ. Satul Gordineştii Noi se află la 5 km de oraşul Edineţ, la 13 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, 207 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 340 locuitori. Satul Gordineştii Noi a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.