Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 septembrie 2015, 11:38 views 10233
Probleme centrelor de sănătate din raionul Străşeni (Foto)
15 septembrie 2015, 11:38 views 10233

Probleme centrelor de sănătate din raionul Străşeni (Foto)

Recent, preşedintele raionului Străşeni, dl Mihail Popa a efectuat o vizită de lucru la cîteva centre de sănătate din raion.

La Centrul de Sănătate Cojuşna, dna Larisa Damaschin, şeful acestei instituţii, a invocat problema lipsei apei şi canalizaţiei în acest sediu. Totodată, faţada sediului necesită anumite investiţii.

Centrul de Sănătate Sireţi este situat în acelaşi sediu cu grădiniţa din localitate. Aici a fost iniţiată reparaţia faţadei care nu a fost dusă la bun sfîrşit din lipsa surselor financiare.

Oficiul Medicului de Familie Roşcani, care este în componenţa Centrului de Sănătate Sireţi, îşi are sediul într-un edificiu care necesită reparaţie capitală urgentă.

Preşedintele raionului a îndemnat conducătorii instituţiilor să fie mai insistenţi în găsirea căilor de soluţionare a problemelor existente.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

localitati , Moldova , servicii , medicina

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1514
Populația:
480 locuitori

Leuntea este un sat din cadrul comunei Grădiniţa, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Căușeni și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 480 de oameni. Satul Leuntea a fost menționat documentar în anul 1514.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.