Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
19 ianuarie 2016, 14:47 views 6269
Autorităţile anunţă sistarea activităţii unui punct de trecere
19 ianuarie 2016, 14:47 views 6269

Autorităţile anunţă sistarea activităţii unui punct de trecere

În legătură cu formarea podurilor de gheaţa pe râul Nistru, punctul de trecere a frontierei de tip debarcader "Soroca-Țekinovca" și-a sistat activitatea până la îmbunătățirea condițiilor meteo. Poliţia de frontieră recomandă cetăţenilor să opteze pentru un alt punct de trecere deocamdată.

Totodată, autorităţile insistă ca moldovenii să evite pe cât posibil călătoriile în Ucraina sau tranzitarea acesteia, din cauza condițiilor climaterice nefavorabile și situațiilor incerte create pe mai multe trasee naționale și internaționale.

Toate punctele de trecere spre Ucraina activează în regim normal, cu excepția celor situate la frontiera de sud-est, unde traficul este perturbat.

La frontiera moldo-română toate punctele de trecere sunt funcționale.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Soroca , frontiera

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1963
Populația:
3093 locuitori

Biruinţa este un oraş în raionul Sîngerei, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii, pe malul drept al rîului Răut, oraşul Biruinţa este situat la o distanţă de 27 km de orașul Sîngerei și la 134 km de Chișinău. Orăşelul Biruinţa a fost înfiinţat în anul 1963, pe lîngă fabrica de zahăr din Alexăndreni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.