Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 noiembrie 2022, 12:00 views 1979
Hram la Nisporeni: Ce artiști vor evolua pe scena mare
21 noiembrie 2022, 12:00 views 1979

Hram la Nisporeni: Ce artiști vor evolua pe scena mare

Mai multe localităţi din ţară își sărbătoresc pe 21 noiembrie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, hramul, printre care şi oraşul Nisporeni.

Cu această ocazie, ca în fiecare an, la biserică a fost oficiată o slujbă specială, iar seara va avea loc un concert excepţional susținut de interpreți locali și din ţară, scrie Noi.md cu referie la albasat.md.

Concertul va începe la ora 16:30 cu artiștii locali. Vor evolua Ansamblul „Potecuța”, Nadina și Lidia Ulinici, Sergiu Ciobanu, Irina Nicolau, Vitalie Murtazin, Grupul Vocal „Steluțele”, Ansamblul „Phoenix” și Ansamblul „Dor Nisporenean”.

Începînd cu ora 19:00 pe scenă va urca interpreta Aura, iar la 20:oo interpretul Laurențiu Popescu. Ulterior, începînd cu 21:00 asmosfera va fi încinsă de One DJ.

Anul acesta, oraşul Nisporeni împlineşte 404 de ani de la fondare.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Nisporeni , hramul orașului , Artiști

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1814
Populația:
3035 locuitori

Moscovei este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Trifeştii Noi și Moscovei. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Cahul și la 191 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3035 de oameni. Satul Moscovei a fost menționat documentar în anul 1814.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.