Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 noiembrie 2012, 12:58 Miniatura views 7708
20 noiembrie 2012, 12:58 Miniatura views 7708

Steaua raionului Florești

“Steaua raionului Floreşti” un concurs muzical dedicat zilei tineretului, s-a desfăşurat în sala casei de cultură din or. Floreşti. La concurs au participat 27 concurenţi, cu vîrste cuprinse între 16  şi 28 ani. Fiecare participant a prezentat 2 piese muzicale, pe care le-au interpretat live.

Juriul a ţinut cont şi de vestimentaţia concurenţilor dar şi de ţinuta scenică. Potrivit participanţilor, asemenea concursuri sînt binevenite, pentru a-şi încerca puterile. Pentru desfăşurarea concurului Consiliul Raional şi Direcţia Cultură,Turism,Tineret şi Sport din or. Floreşti au alocat 3000 de lei. Potrivit organizatorilor acestui eveniment, asemenea manifestări dedicate săptămînii tineretului au devenit deja o tradiţie pentru or.Floreşti.

 

Cuvinte cheie:

localitati , muzica , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1896
Populația:
155 locuitori

Marchet este un sat din cadrul comunei Pogăneşti, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 56 km de orașul Hîncești și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 155 de oameni. Satul Marchet a fost menționat documentar în anul 1896.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.