Mergi spre compartimentul: Arhitectura
19 octombrie 2018, 12:25 Arhitectura views 4458
Care va fi destinul uneia dintre cele mai cunoscute clădiri din capitală? (Video)
19 octombrie 2018, 12:25 Arhitectura views 4458

Care va fi destinul uneia dintre cele mai cunoscute clădiri din capitală? (Video)

Portalul Noi.md propune cititorilor săi un material video unic, din care vor putea afla cum arată din perspectiva unei păsări în zbor cel mai înalt bloc rezidenţial din Chişinău – clădirea supranumită în popor „Romaniţa" datorită asemănării vizuale cu această floarea, precum şi minunatele privelişti care se deschis de pe acest edificiu.

Datorită filmuleţului realizat prin intermediul unei drone, vom putea privi de aproape atît capodopera arhitecturală, de care sînt legate mai multe mituri şi legende, cît şi contempla priveliştile panoramice extraordinare ale oraşului drag, care se deschis de la înălţimea sa.

Fiecare poate observa de departe această „floare de piatră" cu o înălţime de 73 de metri, care se ridica în cartierul Mălina Mică. Totodată, clădirea devine un element al unei privelişti extraordinare, fiind privită de pe viaduct, totuşi doar admiratorii devotaţi ai portalului Noi.md vor putea arunca o privire asupra acestei capodopere de la înălţime, cercetînd mai detaliat „farfuria zburătoare" futuristă de pe acoperişul blocului.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

clădire , Chisinau , Arhitectura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
61 locuitori

Cotovca este un sat din cadrul comunei Dobrogea Veche, raionul Sîngerei. Localitatea este situată la 9 km de orașul Sîngerei și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 61 de oameni. Satul Cotovca a fost întemeiat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.