18 mai 2023, 16:30 Sănătate views 52092
18 mai 2023, 16:30 Sănătate views 52092

Fericirea este alături

Mulţi dintre noi obosesc la locul de muncă şi acasă nu este timp pentru răgaz. Ca rezultat, un sentiment de devastare ne bîntuie, şi nu ne aduce fericire ceea ce cîndva ne bucura. Prin urmare, ar trebui să restabilim energia noastră pierdută. Deoarece energia ridică dispoziţia şi noi ne simţim un pic mai fericiţi.

  1. Este necesar să găsiţi timp şi pentru sport. Dacă nu este aşa, faceţi exerciţii la domiciliu sau plimbaţi-vă într-un ritm rapid. Mersul pe jos, timp de 10, minute vă va înviora.
  2. Planificaţi-vă ziua, mai bine cu ajutorul notiţelor în jurnal, şi acele puncte pe care le-aţi realizat, ştergeţi-le. 
  3. Mergeţi întotdeauna mai repede, deoarece aceasta accelerează metabolismul, şi veţi simţi un val mare de energie. 
  4. Comunicaţi mai mult, indiferent cît de încărcată este ziua dvs., găsiţi timp pentru rendez-vous, întîlniri cu prietenii, încercaţi să obţineţi emoţii pozitive. 
  5. Zîmbiţi mai des, citiţi bancuri, priviţi comedii, ascultaţi muzica, care vă ridică starea de spirit. 
  6. Străduiţi-vă să vă bucuraţi de fiecare zi. Încercaţi să observaţi lucruri pozitive, amintiţi-vă de momente de fericite.
  7. Dacă la lucru vă veţi simţi obosiţi, mîncaţi ciocolată neagră, aceasta vă va ajuta să refaceţi puterile. Adăugaţi în bucate piper chili, acesta va accelera metabolismul, şi kilogramele în plus nu vă vor strica dispoziţia. Adăugaţi în viaţă exotism, organizaţi o petrecere cu tije de tămîie, ceai hibiscus şi muzică orientală. Pregătiţi un punci din ceaiul tare, zahar, felii de lămîie şi o linguriţă de rom sau coniac, care vă va ajuta sa vă relaxaţi, iar mintea va rămîne clară.

Sursa: ecology.md

Cuvinte cheie:

fericire , om , sanatate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
40 locuitori

Tomeştii Vechi este un sat din cadrul comunei Balatina raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Glodeni și la 168 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 40 de oameni. Satul Tomeștii Vechi a fost menționat documentar în anul 1598.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.