Arată noutățile începînd cu...

eye 30179 Vizualizări

Fericirea este alături

Mulţi dintre noi obosesc la locul de muncă şi acasă nu este timp pentru răgaz. Ca rezultat, un sentiment de devastare ne bîntuie, şi nu ne aduce fericire ceea ce cîndva ne bucura. Prin urmare, ar trebui să restabilim energia noastră pierdută. Deoarece energia ridică dispoziţia şi noi ne simţim un pic mai fericiţi.

  1. Este necesar să găsiţi timp şi pentru sport. Dacă nu este aşa, faceţi exerciţii la domiciliu sau plimbaţi-vă într-un ritm rapid. Mersul pe jos, timp de 10, minute vă va înviora.
  2. Planificaţi-vă ziua, mai bine cu ajutorul notiţelor în jurnal, şi acele puncte pe care le-aţi realizat, ştergeţi-le. 
  3. Mergeţi întotdeauna mai repede, deoarece aceasta accelerează metabolismul, şi veţi simţi un val mare de energie. 
  4. Comunicaţi mai mult, indiferent cît de încărcată este ziua dvs., găsiţi timp pentru rendez-vous, întîlniri cu prietenii, încercaţi să obţineţi emoţii pozitive. 
  5. Zîmbiţi mai des, citiţi bancuri, priviţi comedii, ascultaţi muzica, care vă ridică starea de spirit. 
  6. Străduiţi-vă să vă bucuraţi de fiecare zi. Încercaţi să observaţi lucruri pozitive, amintiţi-vă de momente de fericite.
  7. Dacă la lucru vă veţi simţi obosiţi, mîncaţi ciocolată neagră, aceasta vă va ajuta să refaceţi puterile. Adăugaţi în bucate piper chili, acesta va accelera metabolismul, şi kilogramele în plus nu vă vor strica dispoziţia. Adăugaţi în viaţă exotism, organizaţi o petrecere cu tije de tămîie, ceai hibiscus şi muzică orientală. Pregătiţi un punci din ceaiul tare, zahar, felii de lămîie şi o linguriţă de rom sau coniac, care vă va ajuta sa vă relaxaţi, iar mintea va rămîne clară.

Sursa: ecology.md

Cuvinte cheie:

fericire , om , sanatate

Comentarii

 (2)

Localităţile Moldovei şi diasporei

Ocolina

Statut:
Sat
Prima atestare:
1745
Populația:
1007 locuitori

Ocolina este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Ţepilova și Ocolina. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Soroca și la 155 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1007 oameni. Satul Ocolina a fost menționat documentar în anul 1745.

Citeşte mai departe