25 septembrie 2020, 10:30 Sănătate views 17554
25 septembrie 2020, 10:30 Sănătate views 17554

Două pahare de lapte pe zi ajută la slăbit


Foto: dietapohudeniya.ru

Calciul şi vitamina D conţinute de lapte sînt nutrienţi care contribuie la scăderea în greutate.

Aceasta este concluzia cercetătorilor americani după un experiment cu un grup de voluntari, bărbați și femei cu vîrsta între 40 și 65 de ani.

Cercetătorii au observat că persoanele care au inclus în dietă cel puţin două pahare de lapte degresat pe zi au slăbit după doi ani în medie cu circa 5 kilograme mai mult decît cei care au consumat acest aliment în cantităţi mai mici.

Potrivit oamenilor de știință, această metodă este absolut sigură, deoarece pierderea de kilograme are loc foarte încet. Oamenii nu simt stresul și nu acumulează grăsime, iar pielea nu suferă de vergeturi.

Sursa: mir24.tv

Cuvinte cheie:

alimentatie , dieta , sanatate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1452
Populația:
1507 locuitori

Soltăneşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Soltăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Nisporeni și la 83 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1507 oameni. Satul Soltăneşti a fost menționat documentar în anul 1452.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.