11 ianuarie 2022, 12:20 Sănătate views 1932
Autoritățile din Sănătate confirmă prezența variantei Omicron în Republica Moldova
11 ianuarie 2022, 12:20 Sănătate views 1932

Autoritățile din Sănătate confirmă prezența variantei Omicron în Republica Moldova

Prezența variantei Omicron a COVID-19 a fost confirmată în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de președintele Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP), Nicolae Jelamschi, în cadrul unei conferințe de presă organizată marți, 11 ianuarie.

Directorul ANSP a precizat că au fost confirmate primele 16 cazuri de infectare cu tulpina Omicron a virusului Sars-Cov-2, transmite cotidianul.md.

„Au fost confirmate primele 16 cazuri de infectare cu tulpina Omicron. Dintre acestea, nuă persoane dintre sunt nevaccinate, iar șapte – imunizate. Opt din cele 16 persoane sunt spitalizate", a declarat Jelamschi.

Sursa: cotidianul.md

Cuvinte cheie:

coronavirus , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
410 locuitori

Cîmpul Drept este un sat din cadrul comunei Sărăţica Nouă, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Leova și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 410 oameni. Satul Cîmpul Drept a fost întemeiat în anul 1920.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.