25 septembrie 2020, 14:30 Sănătate views 19511
25 septembrie 2020, 14:30 Sănătate views 19511

De ce cade părul

Părul trebuie să cadă în cantități mici. Mai ales acest proces se intensifică în toamnă și primăvară – acest lucru este normal. Trebuie trasă alarma dacă părul rămîne în mod regulat pe pernă, ​​după somn... Acesta ar putea fi rezultatul stresului și anxietății emoționale.

Gîndiți-vă, poate în ultimele luni, ați fost destul de nervos? De asemenea, motivul poate fi tratamentul cu anumite medicamente. Atunci pierderea părului este un efect secundar. În aceste cazuri, parul ar trebui să înceapă în cîteva luni să crească la fel ca înainte. Dar, dacă nu, consultați un endocrinolog.

Sursa: sobesednik.ru

Cuvinte cheie:

frumusete , sanatate , alimentatie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1523
Populația:
364 locuitori

Izvoare este un sat din cadrul comunei Pohrebeni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 38 km de oraşul Orhei şi la 84 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 364 de oameni. Satul Izvoare a fost menționat documentar în anul 1523.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.