Arată noutățile începînd cu...

eye 9996 Vizualizări

Cina înainte de apusul soarelui


Foto: yafor.ru 

Cercetătorii de la Salk Instituten California susţin că a cina înainte de apusul soarelui este o metodă sigură de a slăbi. Ei au demonstrat că fiecare organ are propriul metabolism şi că dezechilibrele metabolice influenţează în mod direct acumularea de kilograme.

Autorul studiului ne sugerează că trebuie să nu cedăm tentaţiei de "a ronţăi” seara, în faţa televizorului, evident, dacă sîntem interesaţi să ne păstrăm greutatea normală. Pentru a ajunge la această concluzie, s-au făcut studii pe două loturi de rozătoare: unul cu acces neîngrădit la alimente; altul, doar pînă la ora opt seara. La final, cercetătorii au observat că ritmul metabolic şi fiziologic al rozătoarele din primul lot era superior celui al animalelor din al doilea lot.

Cuvinte cheie:

alimentatie , om , sanatate

Localităţile Moldovei şi diasporei

Băxani

Statut:
Sat
Prima atestare:
1471
Populația:
915 locuitori

Băxani este un sat şi comună din raionul Soroca. Băxani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 17 km de oraşul Soroca și la 147 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 915 oameni. Satul Băxani a fost menționat documentar în anul 1471.

Citeşte mai departe