02 septembrie 2023, 12:30 Sănătate views 13907
Cea mai nouă descoperire despre scorţişoară
02 septembrie 2023, 12:30 Sănătate views 13907

Cea mai nouă descoperire despre scorţişoară

Noi cercetări ştiinţifice arată că scorţişoara poate ajuta în cazul durerilor de stomac şi la menţinerea unui sistem digestiv sănătos.

Cercetătorii de la RMIT University School of Engineering din Melbourne au descoperit că inclusiv o cantitate foarte mică de scorţişoară poate contribui la scăderea nivelului de dioxid de carbon din stomac, ajutînd digestia. De asemenea, protejează pereţii stomacului.

Rezultatele studiului au fost publicate în Scientific Reports. Deocamdată, testele au fost făcute pe porci, însă oamenii de ştiinţă cred că vor obţine rezultate similare şi în cazul oamenilor.

Sursa: www.gustarte.ro

Cuvinte cheie:

sanatate , descoperire

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1932
Populația:
320 locuitori

Inundeni este un sat din cadrul comunei Vasilcău, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 152 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 320 de oameni. Satul Inundeni a fost înființat în anul 1932.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.