Arată noutățile începînd cu...

eye 6451 Vizualizări

Oamenii de știință: controlul emoțiilor prelungește durata de viață


Foto: informing.ru

Controlul emoțiilor prelungește durata de viață,  cred oamenii de știință britanici. Aceasta este concluzia la care au ajuns în rezultatul unui studiu la care au participat 6000 de voluntari.

Colectînd și analizînd datele, oamenii de știință britanicii au descoperit că persoanele ccacapăstrează în mod constant emoții care nu-și exteriorizează emoțiile, traiesc mult mai mult decît persoanele emoționale. Au fost luați  în considerare factori cum ar fi locul de muncă permanent, studiile superioare și vizitarea psihologului sau psihoterapeutului.

Amintim că oamenii de știință germani, din contra, cred altfel. Suprimarea emoțiilor, în opinia lor, conduce la o creștere a frecvenței contracțiilor cardiace. Și dacă la oamenii ușor excitabili, acest fenomen trece odată cu încetarea izbucnirii emoționale, apoi la persoanele reținute, pulsul timp înlungat rămîne ridicat.

Cuvinte cheie:

viata , sentimente , sanatate

Localităţile Moldovei şi diasporei

Maximeni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
490 locuitori

Maximeni este un sat din cadrul comunei Javgur, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 490 de oameni. Satul Maximeni a fost menționat documentar în anul 1910.

Citeşte mai departe