04 august 2022, 14:00 Sport views 2462
Un ajutor important pentru Sheriff înaintea meciul cu FC Viktoria
Foto: facebook.com/FootballClubSheriff
04 august 2022, 14:00 Sport views 2462

Un ajutor important pentru Sheriff înaintea meciul cu FC Viktoria

Federația Moldovenească de Fotbal a transferat meciul din etapa a 2-a a Campionatului Moldovei de fotbal în Super Liga dintre FC ”Sfîntul Gheorghe” și FC ”Sheriff”.

Inițial, meciul a fost programat pentru 7 august. În legătură cu faptul, că returul din turul trei de calificări a Ligii Campionilor contra FC ”Viktoria” este programat pentru 9 august, partida din Campionatul național se va disputa pe 6 august.

Duelul dintre cele două echipe va demara pe terenul doi al Bazei ”Zimbru” la ora 18.00.

După cum s-a anunțat anterior, Clubul de fotbal Sheriff Tiraspol în primul meci al etapei a 3-a de calificări a Ligii Campionilor, desfășurat pe stadionul Zimbru din Chișinău, a pierdut în fața clubului ceh Viktoria Plzen cu scorul de 1:2. Meciul retur va avea loc în Republica Cehă pe 9 august, cu începere de la ora 20:00.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Sheriff , ajutor , Liga Campionilor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1793
Populația:
1193 locuitori

Dzerjinscoe este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Dzerjinscoe este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Dubăsari și la 43 km de Chișinău. Populaţia satului Dzerjinscoe alcătuia 1193 oameni în anul 2011. Satul Dzerjinscoe a fost menționat documentar în anul 1793 cu denumirea Carantin.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.