Arată noutățile începînd cu...

eye 752 Vizualizări

Oleg Reabciuk a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2020


Oleg Reabciuk a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2020, conform anchetei efectuate de Federația Moldovenească de Fotbal.

Știrea a fost confirmată pentru Jurnal TV de surse din cadrul forului fotbalistic de la Chișinău. Extrema stîngă a naționalei i-a devansat în acest top pe Alexandru Epureanu și Artur Ioniță. Oleg Reabciuk a fost transferat recent la multipla campioană a Greciei, Olympiakos Pireu. În meciul de debut el a prins ultimele 5 minute, iar ulterior a fost integralist în ultima etapă din Grecia. În anul 2020 Reabciuk a fost jucător de bază la formația portugheză, Pacos de Ferreira.

Conform aceleiași anchetă a FMF, Dacia-Buiucani a fost desemnată revelația anului precedent. Echipa lui Andrei Martin este la mijlocul clasamentului Diviziei Naționale după 21 de etape. FMF va veni cu un anunț despre laureații anului 2020 în zilele următoare.

Cuvinte cheie:

sport , fotbal

Localităţile Moldovei şi diasporei

Putineşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1836 locuitori

Putineşti este un sat şi comună din raionul Floreşti. Comuna Putineşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Florești și la 147 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1836 de oameni. Satul Putinești a fost menționat documentar în anul 1588.

Citeşte mai departe