Arată noutățile începînd cu...

eye 776 Vizualizări

Sportivul Oleg Reabciuk va evolua pentru campioana Greciei


Fundașul naționalei Moldovei, Oleg Reabciuk, a semnat pentru patru ani și jumătate cu multipla campioană a Greciei, Olympiakos Pireu.

Potrivit presei elene, transferul său la Olympiakos valorează 2 milioane de euro, transmite IPN.

Reabciuk are 22 de ani și vine după un an foarte bun în tricoul lui Pacos de Ferreira, unde a reușit două goluri superbe în campionatul Portugaliei. Jucătorul născut la Ialoveni s-a remarcat și la echipa națională, unde a ajuns la 24 de selecții.

„Le mulțumesc celor de la Pacos pentru felul cum m-au tratat. Acum sînt bucuros pentru o nouă provocare în cariera mea. Voi face tot posibilul să scriu istorie alături de Olympiakos", a scris Oleg Reabciuk pe pagina sa de Instagram.

Reabciuk ar putea evolua în luna februarie în șaisprezecimile Ligii Europa, împotriva lui PSV Eindhoven. Are șanse să devină campion al Greciei, Olympiakos avînd un avans de trei puncte față de Aris. Olympiakos este cea mai titrată echipă din Grecia, cu 45 de titluri și 28 de Cupe cîștigate.

Cuvinte cheie:

sport , Grecia

Localităţile Moldovei şi diasporei

Varniţa

Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
4210 locuitori

Varniţa este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Satul Varniţa este aşezat pe malul drept al Nistrului, la mică depărtare de cetatea Bender și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 4210 locuitori. Satul Varniţa este atestat documentar pentru prima oară la 15 ianuarie 1560.

Citeşte mai departe