Arată noutățile începînd cu...

eye 764 Vizualizări

Vești rele pentru Naționala Moldovei


Selecționata de fotbal a Moldovei a încheiat pe ultimul loc grupa a 3-a din Liga C a Ligii Națiunilor.

"Tricolorii" au cedat la limită pe terenul statului Kosovo, scor 0-1, transmite IPN.

Atacantul Ion Nicolaescu a ratat o șansă imensă în minutul 19. El a reluat cu capul peste poartă după o centrare foarte bună a lui Danu Spătaru. Cum ocaziile irosite se răzbună, kosovarii au înscris golul victoriei în minutul 31. După o fază fixă, mingea a ajuns la fundașul lui Dinamo Zagreb, Lirim Kastrati, care a reușit să-l învingă pe portarul Stanislav Namașco. În repriza secundă, Moldova a căutat golul egalării și a ratat o nouă șansă mare în ultimul minut, prin nou-intratul Alexandr Belousov.

Selecționerul Engin Firat, care rămîne fără victorie la cîrma naționalei Moldovei, a folosit următorii jucători: Namașco - Reabciuk, Armaș (c), Efros, Jardan - Ioniță (Caimacov 60), Cebotaru, Țurcan, Plătica (Rață 38), Spătaru (Belousov 86) – Nicolaescu

Moldova încheie grupa cu un singur punct la activ și va juca barajul cu Kazahstan pentru a se menține în Liga C. Grupa a 3-a a fost cîștigată de Slovenia.

Cuvinte cheie:

sport , fotbal

Localităţile Moldovei şi diasporei

Mîndreşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
4160 locuitori

Mîndreşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Codru și Mîndreşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4160 de oameni. Satul Măndrești a fost menționat documentar în anul 1611 cu denumirea Ciulucani.

Citeşte mai departe