09 noiembrie 2020, 16:20 Sport views 3947
Un luptător din R. Moldova a obținut o victorie incredibilă la UFC
09 noiembrie 2020, 16:20 Sport views 3947

Un luptător din R. Moldova a obținut o victorie incredibilă la UFC

La turneul din Las Vegas, sportivul originar din Comrat l-a învins pe brazilianul Marcos Rogerio în prima rundă. Lupta a durat 4 minute și 48 de secunde. Imediat după victorie, Romanov, supranumit ”King Kong” a strigat: ”Noroc Moldova!”

Meciul dintre Romanov și Rogerio a fost amînat de 3 ori din cauza pandemiei de coronavirus. În cele din urmă, pe 12 septembrie Rogerio a fost înlocuit cu reprezentantul insulei Guam, Roque Martinez, iar Romanov s-a impus prin strangulare la finalul rundei a doua.

La conferința de presă, Alexandr Romanov a declarat că este pregătit să lupte cu polonezul Marcin Tybura, care are 7 victorii în 12 partide. Meciul ar putea avea loc deja luna viitoare.

Romanov rămîne neînvins în octagon. El a ajuns la 13 victorii înainte de termen. Pînă acum el a disputat 11 partide în octagon la turneele Eagles Fighting Championship, organizate la Chișinău și 2 meciuri în UFC.

Alexandr Romanov face și lupte libere. El concurează în categoria super grea și va participa în turneele de calificare către Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Dintre moldoveni cel mai cunoscut în UFC este Ion Cuțelaba. În ultimele două lupte el a pierdut în fața aceluiași adversar – a rusului Magomed Ankalaev.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sport , lupta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1946
Populația:
405 locuitori

Vîlcele este un sat din cadrul comunei Toceni, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Cantemir și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 405 oameni. Satul Vîlcele a fost înființat în anul 1946.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.