Arată noutățile începînd cu...

eye 749 Vizualizări

Au fost desemnați cîștigătorii Campionatului R. Moldova la Box (Video)


Ieri, 22 august, la Hîncești, a avut loc finala Campionatului Republicii Moldova la Box, în cadrul căreia au fost desemnați marii cîștigători.

Astfel, la categoria 56 kg, cîștigător a devenit Bunescu Nicolai (Bălți), pe cînd la cea de 60 kg - Vacula Victor (Tiraspol). Paraschiv Alexandr (Chișinău) a devenit cîștigător la categoria 64 kg, pe cînd Bucșa Nicolai (Hîncești) - la categoria 69 kg.

Cu medalii s-au ales și Vreme Andrei (Chișinău)- categoria 75 kg, Chireacov Andrei (Tiraspol) - categoria 81 kg, Zaplitnîi Andrei (Grimăncăuți) - categoria 91 kg și Linnic Earoslav (Chișinău) - categoria +91 kg.

Cu respectarea cerințelor Ordinului și Instrucțiunilor Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, în contextul pandemiei de coronavirus, competiția a fost organizată cu scopul de a selecta cei mai buni boxeri, care vor reprezenta R. Moldova la mai multe campionate care vor începe curînd.

Cuvinte cheie:

Campionat , box , sport

Localităţile Moldovei şi diasporei

Fundurii Vechi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1581
Populația:
3519 locuitori

Fundurii Vechi este un sat şi comună din raionul Glodeni. Fundurii Vechi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Glodeni și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3519 oameni. Satul Fundurii Vechi a fost menționat documentar în anul 1581.

Citeşte mai departe