23 august 2020, 10:30 Sport views 3249
Au fost desemnați cîștigătorii Campionatului R. Moldova la Box (Video)
23 august 2020, 10:30 Sport views 3249

Au fost desemnați cîștigătorii Campionatului R. Moldova la Box (Video)

Ieri, 22 august, la Hîncești, a avut loc finala Campionatului Republicii Moldova la Box, în cadrul căreia au fost desemnați marii cîștigători.

Astfel, la categoria 56 kg, cîștigător a devenit Bunescu Nicolai (Bălți), pe cînd la cea de 60 kg - Vacula Victor (Tiraspol). Paraschiv Alexandr (Chișinău) a devenit cîștigător la categoria 64 kg, pe cînd Bucșa Nicolai (Hîncești) - la categoria 69 kg.

Cu medalii s-au ales și Vreme Andrei (Chișinău)- categoria 75 kg, Chireacov Andrei (Tiraspol) - categoria 81 kg, Zaplitnîi Andrei (Grimăncăuți) - categoria 91 kg și Linnic Earoslav (Chișinău) - categoria +91 kg.

Cu respectarea cerințelor Ordinului și Instrucțiunilor Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, în contextul pandemiei de coronavirus, competiția a fost organizată cu scopul de a selecta cei mai buni boxeri, care vor reprezenta R. Moldova la mai multe campionate care vor începe curînd.

Sursa: boxing.md

Cuvinte cheie:

Campionat , box , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
3765 locuitori

Hîjdieni este un sat şi comună din raionul Glodeni. Hîjdieni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Glodeni și la 181 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3765 de oameni. Satul Hîjdieni a fost atestat documentar în anul 1602.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.