Arată noutățile începînd cu...

eye 1175 Vizualizări

Sfaturi de la Igor Untilă: Fii atent cu cine și despre ce vorbești (Video)


Într-o nouă emisiune „Antrenorul Vorbește”, antrenorul moldovean de box Igor Untilă ne explică de ce este important să ne alegem înțelept prietenii.

Sportivul a relatat într-o postare pe o rețea de socializare că cei care astăzi ne sînt preieteni, mîine ne pot deveni dușmani, iată de ce oamenii din anturajul nostru trebuie aleși cu grijă.

„Este așa o zicală că omul înțelept se învață pe greșelile altora, iar omul naiv învață din greșelile sale. Viața este foarte scurtă pentru a te învăța din greșelile tale. Fii înțelept cu cine și cum vorbește. De multe ori, cînd facem cunoștință cu o persoană îl considerăm de priten și ne deschidem, îi spune toate rănile noastre, toate temerile noastre, dar știți cum e viața - astăzi e prieten, mîine îți poate fi dușmanul tău. Este foarte iportant să fii înțelept, să analizezi bine ce vorbești cum și de ce vorbești”, a relatat Untilă.

Igor Untilă povestește că a trecut printr-o experiență negativă în ceea ce privește alegerea prietenilor.

„Am luat hotărîrea să fiu o carte închisă, mi-am ales un cerc restrîns de oameni în care deja am încredere, care au fost verificați. Primul om în care am încredere 100%, este soția mea, care este cel mai bun prieten

Prietenul, se spune că la nevie se cunoaște, să fiți înțelepți ce, cum comunicați cu oamenii care vă înconjoară”, a conchis Igor Untilă.

 

Cuvinte cheie:

sport , antrenor , box

Localităţile Moldovei şi diasporei

Ulmu

Statut:
Sat
Prima atestare:
1502
Populația:
3243 locuitori

Ulmu este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Ulmu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Ialoveni și la 27 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3243 de oameni. Satul Ulmu a fost menționat documentar în anul 1502.

Citeşte mai departe