Arată noutățile începînd cu...

eye 790 Vizualizări

Antrenorul Igor Untilă, despre alegerea de a fi puternic (Video)


Despre alegerea de a fi puternic și responsabil pentru propriile decizii a vorbit antrenorul moldovean de box Igor Untilă într-o nouă ediție "Vorbșete antrenorul".

Potrivit lui, cei care se plîng permanent de eșecuri trebuie să aibă curaj să spargă cercul vicios și să devină puternici.

"Alege ca să fii puternic în această lume, sînt destui oameni slabi, care se plîng de milă, care caută să fie permanent înțeleși. Îndemnul meu e ca tu să fii cel care încurajezi, care să mîngîi, pentru că sînt destul de mulți oameni slabi. Alege să faci parte din acei oameni care aleg să lupte și să nu cedeze. Viața omului arată așa ca o grădină, cînd te duci la un om gospodar, vezi că totul este bine aranjat în grădină. Tot așa și oamenii. Vă încurjez să fim oameni tari, să avem roade bune pentru cei din jur", a menționat Igor Untilă într-o postare pe o rețea de socializare.

 

Cuvinte cheie:

antrenor , box

Localităţile Moldovei şi diasporei

Jora de Jos

Statut:
Sat
Prima atestare:
1574
Populația:
1269 locuitori

Jora de Jos este un sat din cadrul comunei Jora de Mijloc, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 26 km de oraşul Orhei şi la 71 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1269 de oameni. Satul Jora de Jos a fost menționat documentar în anul 1574.

Citeşte mai departe