20 august 2020, 14:00 Sport views 3548
Antrenorul Igor Untilă, despre alegerea de a fi puternic (Video)
20 august 2020, 14:00 Sport views 3548

Antrenorul Igor Untilă, despre alegerea de a fi puternic (Video)

Despre alegerea de a fi puternic și responsabil pentru propriile decizii a vorbit antrenorul moldovean de box Igor Untilă într-o nouă ediție "Vorbșete antrenorul".

Potrivit lui, cei care se plîng permanent de eșecuri trebuie să aibă curaj să spargă cercul vicios și să devină puternici.

"Alege ca să fii puternic în această lume, sînt destui oameni slabi, care se plîng de milă, care caută să fie permanent înțeleși. Îndemnul meu e ca tu să fii cel care încurajezi, care să mîngîi, pentru că sînt destul de mulți oameni slabi. Alege să faci parte din acei oameni care aleg să lupte și să nu cedeze. Viața omului arată așa ca o grădină, cînd te duci la un om gospodar, vezi că totul este bine aranjat în grădină. Tot așa și oamenii. Vă încurjez să fim oameni tari, să avem roade bune pentru cei din jur", a menționat Igor Untilă într-o postare pe o rețea de socializare.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

antrenor , box

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
4916 locuitori

Vărzăreşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Şendreni şi Vărzăreşti. Localitatea este situată la hotar cu oraşul Nisporeni şi la o distanţă de 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului Vărzăreşti constituia 4916 oameni. Prima atestare documentară a satului Vărzăreşti datează din anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.