Arată noutățile începînd cu...

eye 1370 Vizualizări

Federația de Lupte Naționale „Voievod” organizează antrenamente online


Sportivii federației de Lupte Naționale „Voievod” respectă regulile impuse de autorități și rămîn izolați în case. Chiar și așa, sportivii au hotărît să desfășoare antrenamente online, pentru a se menține în formă.

Într-o postare pe Facebook, antrenorul principal și vice-președintele „Voievod”, Oleg Sclifos, anunță despre începerea antrenamentelor online, la care fiecare iubitor de lupte poate participa.

Antrenorii clubului Maximus-Voievod vă invită la sport! Împreuna veți alege cel mai talentat antrenor, iar noi vom PREMIA săptămînal cel mai sîrguincios sportiv. Baftă tuturor! O minte sănătoasă într-un corp sănătos. Stăm acasă -facem mișcare!”, scrie Oleg Sclifos.

Cuvinte cheie:

Voievod , sport , antrenament

Localităţile Moldovei şi diasporei

Buzdugeni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
389 locuitori

Buzdugeni este un sat din cadrul comunei Burlăneşti, raionul Edineţ.  Satul este situat la o distanță de 22 km de orașul Edineţ, la 28 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 224 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 389 de oameni. Satul Buzdugeni este menționat documentar la 29 aprilie 1672.

Citeşte mai departe