Arată noutățile începînd cu...

eye 825 Vizualizări

Federația de Lupte Naționale „Voievod” organizează antrenamente online


Sportivii federației de Lupte Naționale „Voievod” respectă regulile impuse de autorități și rămîn izolați în case. Chiar și așa, sportivii au hotărît să desfășoare antrenamente online, pentru a se menține în formă.

Într-o postare pe Facebook, antrenorul principal și vice-președintele „Voievod”, Oleg Sclifos, anunță despre începerea antrenamentelor online, la care fiecare iubitor de lupte poate participa.

Antrenorii clubului Maximus-Voievod vă invită la sport! Împreuna veți alege cel mai talentat antrenor, iar noi vom PREMIA săptămînal cel mai sîrguincios sportiv. Baftă tuturor! O minte sănătoasă într-un corp sănătos. Stăm acasă -facem mișcare!”, scrie Oleg Sclifos.

Cuvinte cheie:

Voievod , sport , antrenament

Localităţile Moldovei şi diasporei

Dobruşa

Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
792 locuitori

Dobruşa este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dobrușa, Zahorna și Recești. Satul Dobrușa este situat la o distanță de 20 km de orașul Șoldănești și la 130 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 792 de oameni. Satul Dobrușa este atestat documentar în anul 1437.

Citeşte mai departe