Arată noutățile începînd cu...

eye 504 Vizualizări

O sportivă din Găgăuzia va merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo


Sportiva din Găgăuzia, Elena Cîlcic a cîștigat două medalii la Cupa Mondială de haltere de la Roma și a primit dreptul de a participa în componența echipei naționale a Moldovei la Jocurile Olimpice de la Tokyo, transmite Noi.md.

Potrivit Comitetului Executiv al Găgăuziei, Elena Cîlcic s-a clasat pe locul doi la împingere cu un rezultat de 126 de kilograme, pe locul patru la smuls și pe locul doi în clasamentul general.

Astfel, sportiva găgăuză a obținut dreptul de a participa în lotul selecționatei Moldovei la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Medaliata cu argint la Cupa Mondială de haltere a fost felicitată de bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah. Ea a înmînat sportivei flori și i-a mulțumit pentru promovarea imaginii Găgăuziei în țară și peste hotare.

În vara anului 2020, Elena Cîlcic va merge la Jocurile Olimpice din Japonia. Bașcanul Găgăuziei i-a urat succes în continuare și i-a dat asigurări sportivei că va avea sprijin în toate eforturile sale.

Cuvinte cheie:

Jocurile Olimpice , Tokyo , Moldova , sport

Localităţile Moldovei şi diasporei

Crasnogorca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1860
Populația:
1411 locuitori

Crasnogorca este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Grigoriopol și la 66 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnogorca alcătuia 1411 oameni în anul 2005. Satul Crasnogorca a fost înființat în anul 1860.

Citeşte mai departe