30 decembrie 2019, 10:30 Sport views 3575
Cine este cea mai bună sportivă a anului din Cimișlia
30 decembrie 2019, 10:30 Sport views 3575

Cine este cea mai bună sportivă a anului din Cimișlia

Ana-Maria Ciobanu, care a cîștigat medalia de bronz la Campionatul mondial la sambo, a fost desemnată cea mai bună sportivă a anului din Cimișlia.

În cadrul unui eveniment au fost menționați cu diplome și premii bănești laureații din 2019, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

La Gala Sportului de la Cimișlia, Ana-Maria Ciobanu, care s-a remarcat pe arena internațioanală, a fost desemnată sportiva anului.

La categoria "antrenor de performanță" au ieșit învingători - Gheorghe Bezer, Eudochia Ciocalan, dar și Tamara Fiodorova.

De asemenea, au fost menționați și copiii, care au început să facă primii pași în lumea sportului, și nu doar pe ring-ul de lupte sau pe terenul de fotbal.

Au fost premiați și cei care joacă șah și dame, iar un nevăzător s-a ales cu premiul mare.

Sportivii anului din Cimișlia au primit diplome, medalii și bani, iar pentru premiere, din bugetul raional au fost alocați 65.000 de lei.

Spre finalul evenimentului, toți invitații au urmărit un film intitulat – Restrospectiva sportivă 2019.

Sursa: stiri.md

Cuvinte cheie:

Cimișlia , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1518
Populația:
5444 locuitori

Bubuieci este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bubuieci, Humuleşti și Bîc. Localitatea se află la distanța de 4 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 5444 de oameni. Satul Bubuieci a fost menționat documentar în anul 1518.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.