23 decembrie 2019, 15:00 Sport views 3108
În Chișinău va apărea un stadion de fotbal pe plajă
23 decembrie 2019, 15:00 Sport views 3108

În Chișinău va apărea un stadion de fotbal pe plajă

La Chișinău va apărea un stadion de fotbal pe plajă, transmite Noi.md.

Se planifică ca acesta să fie construit în zona parcului „La Izvor" și va corespunde tuturor cerințelor internaționale. Capacitatea stadionului va fi de 1024 de locuri (cu posibilitatea lărgirii pînă la 1.600 de locuri), inclusiv 244 de locuri în tribuna VIP și o zonă de catering, aceasta este cerința FIFA.

Stadionul va fi folosit pentru desfășurarea antrenamentelor, competițiilor de volei de plajă și alte sporturi de plajă, precum și arte marțiale. Pe stadion va fi posibilă organizarea concertelor în aer liber și a altor evenimente.

Reprezentanții tuturor fracțiunilor Consiliului municipal Chișinău au luat cunoștință cu proiectul detaliat de construcție în capitala Moldovei a unui stadion de fotbal pe plajă, propus de Federația Moldovenească de Fotbal și și-au exprimat aprobarea. Acum proiectul urmează să fie aprobat de comisiile de profil ale primăriei Capitalei.

Sursa: moldfootball.com

Cuvinte cheie:

Chisinau , stadion , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1545
Populația:
7546 locuitori

Truşeni este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Truşeni şi Dumbrava. Localitatea se află la distanța de 14 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 7546 locuitori. Satul Trușeni a fost menționat documentar în anul 1545.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.