Arată noutățile începînd cu...

eye 468 Vizualizări

Noi victorii, înregistrate de sportivii moldoveni (Foto)


Voievozii moldoveni au înregistrat noi victorii la Campionatul Mondial din italia 2019, informează Noi.md. 

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Oleg Sclifos, antrenorul selecționatei moldovenești a mulțumit celor 6 luptatori care au dat dovadă de curaj, patriotism și muncă enormă.

”Ei se pot numi cu demnitate Urmași ai lui Ștefan Cel Mare, mulțumim foarte mult părintelui stareț de la Mănăstirea Putna pentru primire, Clubului din Kickbox Radăuți pentru schimb de experiență în pregătiri, parintilor, Presedintelui federației Nicolae Pascaru, secretarului general al federației Serghei Stoler, Maxim JantovanCostin Oleg și nu în ultimul rind vouă celor care ne-ați încurajat cu cuvinte frumoase. Am facut tot ce nea stat în puteri ca să fim mîndri de țara noastră Moldova și de sportivii care o reprezintă”, a scris Oleg Sclifos. 

Antrenorul a publicat și rezultatele obținute de sportivii moldoveni: 

1 Gaitu Dorin - locul 1 campion Mondial 
2 Gangan Alexei - locul2 
3 Ostrovan Dumitru locul 2 
4 Chiriac Serghei locul 1 campion Mondial
5 Crețu Denis locul 1 campion Mondial 
6 Țapu Denis locul 1 campion Mondial 

Cuvinte cheie:

victorie , sport

Localităţile Moldovei şi diasporei

Ferapontievca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
1008 locuitori

Ferapontievca este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Ferapontievca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 1008 oameni. Satul Ferapontievca a fost menționat documentar în anul 1830.

Citeşte mai departe