Arată noutățile începînd cu...

eye 1570 Vizualizări

Zece sportivi moldoveni au obținut medalii la Campionatul de Kickboxing din Ungaria


Zece sportivi moldoveni au obținut rezultate remarcabile la Campionatul European de Kickboxing Juniori și Cadeți din acest an, desfășurat în orașul Gyor din Ungaria în perioada 23 august – 1 septembrie curent.

Potrivit Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, doi sportiv au ocupat locul I, alți doi s-au clasat pe locul II și șase sportivi au ocupat locul trei.

Pentru succesele remarcabile obținute la Campionatul European de Kickboxing Juniori și Cadeți – 2019, precum și pentru promovarea imaginii Republicii Moldova pe arena sportivă internațională, sportivilor li s-a înmînat astăzi diplomele de onoare ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Echipa Republicii Moldova a fost constituită din 25 persoane dintre care 16 sportivi și nouă antrenori–arbitri.

Cuvinte cheie:

Campionat , kickboxing , medalie

Localităţile Moldovei şi diasporei

Trebisăuţi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1555
Populația:
2063 locuitori

Trebisăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Trebisăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat pe malul stîng al rîului Draghişte. Satul Trebisăuţi se află la o distanţă de 7 km de oraşul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2063 de oameni. Satul Trebisăuţi este atestat documentar în anul 1555.

Citeşte mai departe