Arată noutățile începînd cu...

eye 535 Vizualizări

Zece sportivi moldoveni au obținut medalii la Campionatul de Kickboxing din Ungaria


Zece sportivi moldoveni au obținut rezultate remarcabile la Campionatul European de Kickboxing Juniori și Cadeți din acest an, desfășurat în orașul Gyor din Ungaria în perioada 23 august – 1 septembrie curent.

Potrivit Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, doi sportiv au ocupat locul I, alți doi s-au clasat pe locul II și șase sportivi au ocupat locul trei.

Pentru succesele remarcabile obținute la Campionatul European de Kickboxing Juniori și Cadeți – 2019, precum și pentru promovarea imaginii Republicii Moldova pe arena sportivă internațională, sportivilor li s-a înmînat astăzi diplomele de onoare ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Echipa Republicii Moldova a fost constituită din 25 persoane dintre care 16 sportivi și nouă antrenori–arbitri.

Cuvinte cheie:

Campionat , kickboxing , medalie

Localităţile Moldovei şi diasporei

Bălăneşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2204 locuitori

Bălăneşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte 2 localităţi: Bălăneşti și Găureni. Satul Bălăneşti este situat la o distanță de 15 km de oraşul şi staţia de cale ferată Ungheni, la 18 km de oraşul Nisporeni şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2204 de oameni. Satul Bălănești a fost menționat documentar în anul 1437.

Citeşte mai departe