Arată noutățile începînd cu...

eye 1326 Vizualizări

Echipa națională de box din Moldova are un nou antrenor


Petru Caduc a fost demis din funcția de antrenor principal al echipei naționale de box din Moldova. În locul lui în această funcție a fost numit Igor Untilă.

Decizia a fost luată astăzi de către Prezidiul Federației de Box din Moldova (FBM), pe baza propunerilor Consiliului de antrenori al FBM.

Participanții la ședința de astăzi a Consiliului de antrenori al FBM au recunoscut nesatisfăcătoare activitatea din ultimii ani a lui Petru Caduc, în calitate de antrenor principal al echipei naționale de box din Moldova, învinuindu-l de lipsa unei atmosfere bunevoitoare din echipă.

De asemenea, ei au propus Prezidiului Federației de Box din Moldova înlăturarea acestuia din funcție și studierea candidaturii lui Igor Untilă pentru funcția de antrenor principal al echipei naționale de box din Moldova.

Drept rezultat, Prezidiul Federației de Box din Moldova l-a demis pe Petru Caduc din funcția de antrenor principal al echipei naționale de box din Moldova și l-a numit în această funcție pe Igor Untilă.

Cuvinte cheie:

box , antrenor , selecționata Moldovei

Localităţile Moldovei şi diasporei

Parcani

Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
769 locuitori

Parcani este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Parcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 4 km de orașul Șoldănești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 769 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Parcani datează din anul 1560.

Citeşte mai departe