Arată noutățile începînd cu...

eye 557 Vizualizări

Echipa națională de box din Moldova are un nou antrenor


Petru Caduc a fost demis din funcția de antrenor principal al echipei naționale de box din Moldova. În locul lui în această funcție a fost numit Igor Untilă.

Decizia a fost luată astăzi de către Prezidiul Federației de Box din Moldova (FBM), pe baza propunerilor Consiliului de antrenori al FBM.

Participanții la ședința de astăzi a Consiliului de antrenori al FBM au recunoscut nesatisfăcătoare activitatea din ultimii ani a lui Petru Caduc, în calitate de antrenor principal al echipei naționale de box din Moldova, învinuindu-l de lipsa unei atmosfere bunevoitoare din echipă.

De asemenea, ei au propus Prezidiului Federației de Box din Moldova înlăturarea acestuia din funcție și studierea candidaturii lui Igor Untilă pentru funcția de antrenor principal al echipei naționale de box din Moldova.

Drept rezultat, Prezidiul Federației de Box din Moldova l-a demis pe Petru Caduc din funcția de antrenor principal al echipei naționale de box din Moldova și l-a numit în această funcție pe Igor Untilă.

Cuvinte cheie:

box , antrenor , selecționata Moldovei

Localităţile Moldovei şi diasporei

Sîrma

Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
1082 locuitori

Sîrma este un sat şi comună din raionul Leova. Sîrma este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Leova și la 101 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1082 de oameni. Satul Sîrma a fost menționat documentar în anul 1775.

Citeşte mai departe