Arată noutățile începînd cu...

eye 8806 Vizualizări

La Campionatul Europei, boxerii moldoveni au cîștigat două medalii de bronz (Foto, Doc)


Campionatul Europei printre juniorii de 15-16 ani, desfășurat la Galați (România) a adunat 265 boxeri din 35 de țări și s-a încheiat la 1 iunie. Selecționata Moldovei, după ce a obținut 2 medalii de bronz și de 7 ori cocul cinci, a ocupat onorabilul loc 12 printre țările continentului european.

Cu medalii de bronz au fost decorați Vasile Guzun din Grimăncăuți în categoria de greutate 57 kg, și Mihail Țaranu din Varnița în categoria 48 kg.

La un pas de piedestalul de onoare, după ce au pierdut luptele din sferturile de finală, locurile cinci au revenit boxerilor Ianuș Caravan (54kg) și Maxim Ivascenco (66kg) din Tiraspol, Serghei Aralchin (63kg) din Bălți, Stefan Vozneacovschii (60kg) din Hîncești, Iurie Grigoruța (70kg) din Chișinău, Roman Tozlovan (75kg) din Grimăncăuți și Nicolae Burduja (80kg) din Rîbnița.

După ce l-a bătut pe pugilistul din Belarus, în lupta pentru ieșire în semifinală Marcel Ursu (46 kg) din Grimăncăuți a pierdut în fața englezului și a ocupat locul 9. 9 Consăteanul săi Ilie Mușuc (50 kg) a pierdut din start în fața pugilistului din Azerbaidjan.

Cuvinte cheie:

sport , box , medalie , Campionat

Localităţile Moldovei şi diasporei

Pohrebea

Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
703 locuitori

Pohrebea este un sat din cadrul comunei Coşniţa, raionul Dubăsari. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Dubăsari și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 703 oameni. Satul Pohrebea a fost menționat documentar în anul 1770.

Citeşte mai departe