25 aprilie 2019, 10:40 Sport views 10768
Reprezentantul Moldovei este unul dintre organizatorii marelui turneu MMA din Belek
25 aprilie 2019, 10:40 Sport views 10768

Reprezentantul Moldovei este unul dintre organizatorii marelui turneu MMA din Belek

Pe 1 și 3 mai, în Turcia, în orașul Belek, va avea loc un mare turneu internațional de arte marțiale mixte (MMA), unul dintre organizatorii căruia este și Alexandr Tupikin - oaspetele de onoare al primului eveniment unic de box profesionist din Moldova, care a avut loc pe 13 aprilie la Chișinău - PROFESSIONAL BOXING SHOW.

Din echipa organizatorică a turneului din Belek mai face parte și Ghennadii Anpilogov, antrenorul boxerilor moldoveni ai companiei de promovare IBC Promotions.

Turneul de arte marțiale mixte (MMA) din 1 și 3 mai la Spice Hotel & Spa din Belek este organizat de compania de promovare "Strike Fighting Championship", în cadrul Festivalului sportiv anual de arte marțiale (MASF 2019), la care vor participa oaspeți distinși printre care: Kostea Tszyu, Abdulmanap Nurmagomedov, Vitalii Minakov, Vladimir Mineev, Ali Bagautinov, Kamil Hadjiev, Magomed Ismailov. Oaspetele de onoare - Habib Nurmagomedov.

În cadrul turneului vor participa sportivi din Turcia, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Azerbaidjan, Iran. Evenimentul va avea loc în format de turneu de două zile, pe 1 și 3 mai.

În lupte își vor da întîlnire: Rizvan Abuev și Ruslan Serikpulov, Arthur Soloviev și Kadir Dalkiran, Elnar Ibrahimov și Akmaljon Mamurov, Alexandr Shvedov și Khalil Amir, Kurban Chokoev și Erman Afizov, Viktor Samarkin și Karim Asadulaev, Amir Shamhov și Arash Shafaei.

Sursa: ibcboxing.md

Cuvinte cheie:

sport , box

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1565
Populația:
1362 locuitori

Căţeleni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Căţeleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 53 km de orașul Hîncești și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1362 de oameni. Satul Cățeleni a fost menționat documentar în anul 1565.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.