Arată noutățile începînd cu...

eye 10775 Vizualizări

Sfaturile unui boxer de la PROFESSIONAL BOXING SHOW (Video)


Maxim Railean este unul dintre boxerii moldoveani care a avut evoluţie spectaculoasă în lupta care s-a desfășurat aseară, 13 aprilie, la Chișinău, la PROFESSIONAL BOXING SHOW.

Imediat ce a ieșit de pe ring, fiind obosit, plin de transpirație la propriu după o luptă grea, totuși, pugilistul moldovean a reușit să răspundă cu zîmbet pe față și la întrebările jurnalistului Noi.md.

Boxerul moldovean a declarat că speră că va mai fie organizat și pe viitor PROFESSIONAL BOXING SHOW.

După cîștigul de aseară, Railean spune că se pregătește de o altă competiție.

Dar, cel mai important, în materialul de mai jos vedeți care sunt secretele boxerului Maxim Railean datorită cărora reușește să își învingă adversarul în ring.

De asemenea, faceți click aici pentru a vedea lista tututor cîștigătorilor la PROFESSIONAL BOXING SHOW.

PROFESSIONAL BOXING SHOW a fost organizat de compania promoțională IBC Promotions și Federația de Box din Moldova cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova. Evenimentul s-a desfășurat la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26).

Cuvinte cheie:

box , show , sport

Localităţile Moldovei şi diasporei

Piscăreşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
500 locuitori

Piscăreşti este un sat din cadrul comunei Sîrcova, raionul Rezina. Satul Piscărești este situat la o distanță de 16 km de orașul Rezina și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 500 de oameni. Satul este menționat documentar în anul 1667.

Citeşte mai departe