11 aprilie 2019, 14:00 Sport views 20206
Alexandru Prisacari: ”Pe amatorii de box îi așteaptă un show strălucit, fascinant, de nivel mondial” (Foto, Video)
11 aprilie 2019, 14:00 Sport views 20206

Alexandru Prisacari: ”Pe amatorii de box îi așteaptă un show strălucit, fascinant, de nivel mondial” (Foto, Video)

”Prințul” împotriva ”Băiatului rău” - cine se va dovedi mai tare? Și cine va obține centura de campion al Moldovei International? Acestea, dar și multe altele, spectatorii vor afla la 13 aprilie, în cadrul primului în Moldova show de box profesionist - Professional Boxing Show.

 Punctul culminant al spectacolului va fi lupta principală pentru titlul de campion al Asiei – centura WBA ASIA. Într-un duel spectaculos, în ring se vor confrunta uzbekul Ravshanbek Umurzakov de 25 ani, poreclit ”Prințul” și filipinezul Roberto Gonzales de 28 ani, zis și ”Băiatul rău”. În plus, în cadrul Professional Boxing Show se vor da și lupte nu mai puțin fierbinți pentru centura de campion al Republicii Moldova International. Evenimentul unic preconizează desfășurarea a 13 lupte, inclusiv 10 lupte de bază Сard și 3 lupte Under Card. Spectatorii îi vor vedea pe cei mai buni luptători moldoveni și străini de nivel înalt.  

Organizatorul acestui eveniment extraordinar este Federația de Box din Moldova și compania IBC Promotions, prima în Moldova companie de promovare, care a obținut licența Federației de Box din Moldova pentru organizarea luptelor de box profesionist. Despre faptul cum se va desfășura mult-așteptatul show, a relatat pentru Noi.md Alexandru Prisacari, președintele IBC Promotions.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

show , box , interviu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1155 locuitori

Dolna este un sat şi comună din raionul Străşeni. Dolna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Strășeni și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1155 de oameni. Satul Dolna a fost menționat documentar în anul 1618.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.