10 aprilie 2019, 14:30 Sport views 13822
Maxim Railean: Emoțiile au expirat de 10 ani deja. Muncim și cîștigăm (Video)
10 aprilie 2019, 14:30 Sport views 13822

Maxim Railean: Emoțiile au expirat de 10 ani deja. Muncim și cîștigăm (Video)

Boxerul moldovean Maxim Railean își stăpînește emoțiile și e gata de o evoluţie spectaculoasă în lupta pe care o va avea cu adversarul său, pe 13 aprilie, la Chișinău, la PROFESSIONAL BOXING SHOW.

Cu o vastă experiență în spate, boxerul moldovean este degajat și sigur că va cîștiga, chiar dacă se va duela cu un sportiv mai mare în ani decît el.

,,Emoții nu sînt. Emoțiile au expirat cu vreo 10 ani în urmă. Deja aceasta este muncă. Ne pregătim, ne pregătim, muncim și cîștigăm”, spune încrezut Maxim Railean.

Totodată, el are un singur mesaj pentru boxerul cu care își va concura forțele:

,,Mesajul e unic. Pregătește-te, fii gata să lupți și să facem o luptă frumoasă”, a zis Maxim.

În sensul bun al cuvîntului, cu transpirația pe frunte de la ore în șir de antrenamente, Railean este sigur de victoria de care urmează să se bucure.

,,Așteptări nu am. Eu știu că o să cîștig, pentru asta și muncesc, să fac o luptă spectaculoasă. Adversarul are multe rezultate, e cu vreo 2-3 ani mai mare decît mine, dar asta nu mă împiedică să cîștig”, ne-a dezvăluit Maxim.

Vorbind despre faptul dacă are cumva anumite secrete speciale de pregătire sau anumite tactici, boxerul a menționa că, probabil, nu are nici un secret.

,,Secrete nu sînt. Noi lucrăm. Am văzut adversarul, ne-am uitat cum se mișcă, am văzut care sînt mișcările de bază. Muncim ca să ne iasă mai bine. Pe viitor așteptăm propuneri... În primul rînd, soția va veni la show, copilașii rămîn acasă”, a mai adăugat Maxim Railean.

Maxim Railean a făcut o invitaţie către toţi să vină, în seara zilei de 13 aprilie, la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău pentru a urmări luptele spectaculoase a PROFESSIONAL BOXING SHOW.

,,Dacă vreți să vizionați o luptă frumoasă, veniți”.

Evenimentul va avea loc pe data de 13 aprilie, la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26), cu începere de la ora 18.Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW vor fi vîndute pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic va avea loc prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:
- str. Puşkin 5a (oficiul iTicket)

- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul Național de Operă şi Balet (Casa BisConcert)
- str. Puşkin 22 (Librarius)

- bd. Moscova 1/1 (Librarius)
- bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele şi mesele VIP pot fi rezervate sunînd la numărul de tel.: 079901020 sau la Salonul Land Rover din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1.
PROFESSIONAL BOXING SHOW este organizat de compania promoțională IBC Promotions cu sprijinul Federației de Box din Moldova, a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova.

Sursa: boxing.md

Cuvinte cheie:

sport , box

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
788 locuitori

Octeabriscoe este un sat din cadrul comunei Țambula, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Sîngerei și la 129 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 788 de oameni. Satul Octeabriscoe a fost înființat în anul 1964.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.