Arată noutățile începînd cu...

eye 191 Vizualizări

Cum să ajungi la cel mai mare spectacol din Moldova?


Mulți utilizatori se întreabă cum să ajungă la spectacolul fără precedent de box profesionist din Moldova PROFESIONAL BOXING SHOW, care va avea loc la Chișinău pe 13 aprilie?

În special pentru ei, dar și pentru alți cetățeni interesați de spectaculosul show, anunțăm:

Biletele la PROFESSIONAL BOXING SHOW pot fi cumpărate pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md online, dar și personal la caseriile iTicket pe următoarele adrese:

– str. Puskin 5a (oficiul iTicket) 
– bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul National de Operă și Balet (Casa BisConcert)
 
– str. Puskin 22 (Librarius)
 
– bd. Moscova 1/1 (Librarius)
 
– bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele VIP pot fi comandate la numerele de tel.: 079901020 sau la Salonul Land Rover din Chișinău, pe str. Calea Ieșilor 14/1.

Ne vedem la evenimentul unic și spectaculos, care presupune o luptă pentru centura WBA ASIA, precum și lupte pentru Centura campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL!

Faceți parte din poveste, fiți martorii unor lupte incitante, spectaculoase și fără compromisuri, bucurați-vă de un box frumos, admirați atmosfera incredibilă a unui spectacol minunat, obțineți plăcere maximă, o mulțime de emoții vii și faceți ca această seară să fie de neuitat!

SHOW BOXING SHOW va avea loc pe 13 aprilie la Manejul de atletică uşoară din Chisinau (str. Andrei Doga 26), cu începere de la ora 17.30. Deschiderea oficială va avea loc la ora 18.30.

Cuvinte cheie:

sport , box , show

Localităţile Moldovei şi diasporei

Slobozia Mare

Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
5960 locuitori

Slobozia Mare este un sat și comună din raionul Cahul. Slobozia Mare este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Cahul și la 205 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5960 de oameni. Satul Slobozia Mare a fost menționat documentar în anul 1436.

Citeşte mai departe