Arată noutățile începînd cu...

eye 7230 Vizualizări

Boxerii moldoveni au ajuns în semifinalele Campionatului European (Video)


La Campionatul European printre boxerii din categoria de vîrstă 19-22 ani, care are loc la Vladikavkaz (Rusia), miercuri, 13 martie, s-au încheiat luptele din sferturile de finală.

Elevul antrenorului emerit al Moldovei Igor Untilă, Dorin Bucşa de la Hînceşti, care evoluează în categoria de greutate de pînă la 60 kg, a repurtat o a doua victorie, în faţa unui sportiv german, şi a avansat în semifinale, unde se va întîlni cu boxerul din Belarus, Dmitry Deshkevich.

Elevul antrenorului Iurie Paraschiv, Alexandru Paraschiv (64 kg) din Chișinău, după a treia victorie la campionat, în ultima luptă împotriva unul boxer francez, în semifinală va lupta cu sportivul rus din Vladikavkaz, gazda ringului, Alan Abaev.

Boxerii noștri şi-au garantat cel puţin medaliile de bronz, dar sînt hotărîți să facă mai mult.

La un pas distanță de podiumul de onoare a fost Cristina Kravcenko, din Tiraspol (57 kg), care a pierdut cu scorul de 2-3, după o decizie a arbitrilor, unei sportive din Anglia, obţinînd, astfel, locul V.

Cu locul V revine acasă şi Andrei Zaplitnîi (91 kg) din Grimăncăuţi, care a pierdut în fața unui boxer francez.

Luptele din semifinale din cadrul Campionatului European vor avea loc vineri și sîmbătă.

Cuvinte cheie:

sport , box , Campionat

Localităţile Moldovei şi diasporei

Mărdăreuca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1932
Populația:
651 locuitori

Mărdăreuca este un sat din cadrul comunei Boşcana, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de  19 km de oraşul Criuleni şi la 25 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 651 de oameni. Satul Mărdăreuca a fost întemeiat în anul 1932.

Citeşte mai departe