Arată noutățile începînd cu...

eye 8066 Vizualizări

Victorie pentru Moldova la competițiile de gimnastică estetică


Echipa Moldovei s-a clasat pe locul al patrulea la prima etapă a Cupei mondiale de gimnastică estetică, care a avut loc la Sofia, Bulgaria.

Echipa clubului sportiv "Gloria Style Kids" a strălucit cu un program inspirat din horele noastre tradiţionale.

Fetele noastre au concurat cu 122 de echipe din 22 de ţări. În noiembrie anului trecut, dansul inspirat din horă i-au adus echipei noastre medalii de bronz la Cupa mondială de gimnastică estetică de la Paris.

La Cupa mondială de gimnastică estetică din Sofia, toate cele trei echipe ale Moldovei s-au plasat pe locul al patrulea, podiumul fiind împărţit de sportivele din Rusia şi Bulgaria.

Imediat după revenire în ţară, echipele din Moldova vor începe pregătirile pentru următoarea etapă a Cupei mondiale de gimnastică estetică din Spania, care va avea loc în luna mai.

Cuvinte cheie:

sport , gimnastica

Localităţile Moldovei şi diasporei

Horodişte

Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
2794 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Horodişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Călărași și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2794 de oameni. Satul Horodiște a fost menționat documentar în anul 1420.

Citeşte mai departe