Arată noutățile începînd cu...

eye 10464 Vizualizări

Pe ce loc a urcat Radu Albot în topul ATP


Radu Albot este la cea mai bună clasare a carierei. Tenismanul moldovean a urcat 11 poziţii în ierarhia mondială a jucătorilor profesionişti şi se află pe locul 79.

Urcarea se datorează evoluţiei impresionante la turneul de la Montpellier, la care moldoveanul a ajuns pînă în semifinale, unde a cedat în faţa francezului Jo-Wilfried Tsonga.

În acest an, Albot a mai jucat la competiţia de Mare Şlem Australian Open, fiind învins în turul doi de spaniolul Fernando Verdasco.

Tenismanul nostru va participa în această săptămînă la turneul de la New York, iar în primul meci va da piept cu croatul Ivo Karlovic.

În top 10 ATP, nu s-au produs schimbări. Sîrbul Novak Djokovic este lider detaşat, fiind urmat de ibericul Rafael Nadal şi germanul Alexander Zverev.

Cuvinte cheie:

Radu Albot , rating , sport

Localităţile Moldovei şi diasporei

Bursuceni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
1107 locuitori

Bursuceni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţle Slobozia-Măgura și Bursuceni. Localitatea este situată în valea rîului Ciulucul Mic, la o distanţă de 37 km de oraşul Sîngerei şi la 88 km de oraşul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1107 oameni. Satul Bursuceni a fost menționat documentar în anul 1586.

Citeşte mai departe