Arată noutățile începînd cu...

eye 10768 Vizualizări

Pe ce loc a urcat Radu Albot în topul ATP


Radu Albot este la cea mai bună clasare a carierei. Tenismanul moldovean a urcat 11 poziţii în ierarhia mondială a jucătorilor profesionişti şi se află pe locul 79.

Urcarea se datorează evoluţiei impresionante la turneul de la Montpellier, la care moldoveanul a ajuns pînă în semifinale, unde a cedat în faţa francezului Jo-Wilfried Tsonga.

În acest an, Albot a mai jucat la competiţia de Mare Şlem Australian Open, fiind învins în turul doi de spaniolul Fernando Verdasco.

Tenismanul nostru va participa în această săptămînă la turneul de la New York, iar în primul meci va da piept cu croatul Ivo Karlovic.

În top 10 ATP, nu s-au produs schimbări. Sîrbul Novak Djokovic este lider detaşat, fiind urmat de ibericul Rafael Nadal şi germanul Alexander Zverev.

Cuvinte cheie:

Radu Albot , rating , sport

Localităţile Moldovei şi diasporei

Vladimirovca

Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
165 locuitori

Vladimirovca este un sat din comuna Popencu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 102 km de Chișinău. Populaţia satului Vladimirovca alcătuia 165 de locuitori în anul 2012. Satul Vladimirovca a fost înființat în secolul XX.

Citeşte mai departe