Arată noutățile începînd cu...

eye 11109 Vizualizări

Pe ce loc a urcat Radu Albot în topul ATP


Radu Albot este la cea mai bună clasare a carierei. Tenismanul moldovean a urcat 11 poziţii în ierarhia mondială a jucătorilor profesionişti şi se află pe locul 79.

Urcarea se datorează evoluţiei impresionante la turneul de la Montpellier, la care moldoveanul a ajuns pînă în semifinale, unde a cedat în faţa francezului Jo-Wilfried Tsonga.

În acest an, Albot a mai jucat la competiţia de Mare Şlem Australian Open, fiind învins în turul doi de spaniolul Fernando Verdasco.

Tenismanul nostru va participa în această săptămînă la turneul de la New York, iar în primul meci va da piept cu croatul Ivo Karlovic.

În top 10 ATP, nu s-au produs schimbări. Sîrbul Novak Djokovic este lider detaşat, fiind urmat de ibericul Rafael Nadal şi germanul Alexander Zverev.

Cuvinte cheie:

Radu Albot , rating , sport

Localităţile Moldovei şi diasporei

Glinjeni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
1007 locuitori

Glinjeni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Glinjeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 10 km de orașul Șoldănești și la 122 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1007 oameni. Satul Glinjeni este atestat documentar la 20 aprilie 1554.

Citeşte mai departe