Arată noutățile începînd cu...

eye 7075 Vizualizări

Dodon a acordat mai multor sportivi Diplome de Onoare


Președintele Dodon Igor, a conferit Diploma de Onoare, în semn de apreciere a meritelor în domeniul culturii fizice și sportului, pentru performanțe obținute în cadrul unor competiții internaționale și pentru talentul și dăruirea puse în slujba sportului național, mai multor sportivi.

BAGRIN Alin

CAPAȚINA Nina

CEBOTARI Vasile

CORȘUNOV Ivan

CUTAEV Romina

DELEU Andreea

DIACENCO Oxana

DIACON Vasile

GîNGA Vlada

GRAHMEZ Nicolai

GROSUL Andrian

GUȚU Alexandrin

JABRAILOV Samhan

LEORDA Maria

LUNGU Daniel

MEDVEDEVA Arina

OGORODNICOV Vladimir

RîNGACI Irina

SAVIN Constantin

ȚARANU Mihail

URSU Vladislav.

Totodată, șeful statului a oferit Diploma de Onoare și Clubului de Handbal „FORTUNA" din Moldova, antrenor Nikolay GOMENIUC, care a luat aurul la Turneul Internațional „Partille Cup" (Suedia) și la turneul internațional Trophy 2018 (Serbia).

Igor Dodon le-a juniorilor și antrenorilor acestora mari succese, performanțe deosebite și spirit de echipă consolidant.

Cuvinte cheie:

sport , diploma , Igor Dodon

Localităţile Moldovei şi diasporei

Alexeevca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
735 locuitori

Alexeevca este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Rădulenii Noi, Chirilovca, Dumitreni, Alexeevca. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Floreşti şi la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 735 de oameni. Satul Alexeevca a fost întemeiat în anul 1900.

Citeşte mai departe