Arată noutățile începînd cu...

eye 6194 Vizualizări

Deciziile importante ale Congresului Asociației Internaționale a Boxului (Foto)


Moscova a găzduit Congresul Asociației Internaționale a Boxului (AIBA), în cadrul căruia au fost aleși noul președinte, membrii Comitetului Executiv și au fost aprobate noi categorii de greutate, care vor fi prezentate la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo.

În special, la Congresul AIBA, participanții săi au ascultat și au aprobat raportul privind activitatea desfășurată pe parcursul a patru ani, l-au ales noul președinte al organizației și pe membrii Comitetului Executiv.

Noul președinte al Asociației Internaționale a Boxului (AIBA) a devenit reprezentantul Uzbekistanului Gafur Rahimov, pentru care au votat 86 de delegați, kazahul Serik Konakbayev acumulînd 48 voturi.

La Congresul AIBA au fost aprobate noi categorii de greutate, care vor fi prezentate la Jocurile Olimpice-2020 de la Tokyo. În plus, au fost introduse modificări la "Regulile de desfăşurare a competiţiilor sportive".

Președintele Federației de Box din Moldova Vasile Chirtoca, vicepreședintele Maxim Certîkovţev și președintele Colegiului de arbitri Anatol Kaigorodov au participat la Congresul Asociaţiei Internaţionale a Boxului (AIBA).

Cuvinte cheie:

congres , box , sport

Localităţile Moldovei şi diasporei

Beştemac

Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
1061 locuitori

Beştemac este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Beştemac și Piteşti. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Leova și la 85 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1061 de oameni. Satul Beștemac a fost menționat documentar în secolul al XVIII-lea.

Citeşte mai departe