Arată noutățile începînd cu...

eye 6001 Vizualizări

Deciziile importante ale Congresului Asociației Internaționale a Boxului (Foto)


Moscova a găzduit Congresul Asociației Internaționale a Boxului (AIBA), în cadrul căruia au fost aleși noul președinte, membrii Comitetului Executiv și au fost aprobate noi categorii de greutate, care vor fi prezentate la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo.

În special, la Congresul AIBA, participanții săi au ascultat și au aprobat raportul privind activitatea desfășurată pe parcursul a patru ani, l-au ales noul președinte al organizației și pe membrii Comitetului Executiv.

Noul președinte al Asociației Internaționale a Boxului (AIBA) a devenit reprezentantul Uzbekistanului Gafur Rahimov, pentru care au votat 86 de delegați, kazahul Serik Konakbayev acumulînd 48 voturi.

La Congresul AIBA au fost aprobate noi categorii de greutate, care vor fi prezentate la Jocurile Olimpice-2020 de la Tokyo. În plus, au fost introduse modificări la "Regulile de desfăşurare a competiţiilor sportive".

Președintele Federației de Box din Moldova Vasile Chirtoca, vicepreședintele Maxim Certîkovţev și președintele Colegiului de arbitri Anatol Kaigorodov au participat la Congresul Asociaţiei Internaţionale a Boxului (AIBA).

Cuvinte cheie:

congres , box , sport

Localităţile Moldovei şi diasporei

Şendreni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1428 locuitori

Şendreni este un sat din cadrul comunei Vărzăreşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Nisporeni și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1428 de oameni. Satul Şendreni a fost menționat documentar în anul 1429.

Citeşte mai departe