14 octombrie 2018, 12:35 Sport views 9947
Boxerii moldoveni s-au calificat în semifinala Campionatului European (Foto, Video)
14 octombrie 2018, 12:35 Sport views 9947

Boxerii moldoveni s-au calificat în semifinala Campionatului European (Foto, Video)

La Campionatul European care se desfășoară în orașul Anapa, Rusia, participă aproximativ 350 boxeri, băieți și fete în vîrstă de 15-16 ani din 32 de țări.

Selecțioinata Moldovei este reprezentată de 11 băieți și 3 fete. Ieri, au avut loc meciurile pentru calificarea în semifinale, cînd sportivii cîștigători își asigură cel puțin medalii de bronz, iar după o zi de odihnă se vor lupta pentru a ajunge în etapa finală a Campionatului European.

Dreptul de se lupta în semifinale a fost cîștigat de Mihail Țaranu (48 kg) după victoria asupra irlandezului Michael Maughan și Vasile Cebotari (57 kg) care l-a învins pe lituanianul Nadas Gudomskas. În următoarele meciuri, Mihail se va întîlni cu reprezentantul Azerbaijanului, iar Vasile – cu boxerul belarus.

În sferturile de finală, pe locurile cinci s-au plasat fetele noastre Marianna Manolova (48 kg) și Elena Șapoval (75 kg), precum și juniorii Valentin Kuijuclu (50 kg), Adrian Bucșa (60 kg), Vladislav Gudzi (66 kg) și Octavian Scripliuc (70 kg).

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box , sport , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
1902 locuitori

Popeştii de Jos este un sat şi comună din raionul Drochia. Popeştii de Jos este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 28 km de orașul Drochia și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1902 oameni. Satul Popeştii de Jos a fost menționat documentar în anul 1606.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.