26 iulie 2018, 15:20 Sport views 7986
Moldovean printre cîștigătorii cupei intercontinentale la înot prin strîmtoarea Bosfor (FOTO)
26 iulie 2018, 15:20 Sport views 7986

Moldovean printre cîștigătorii cupei intercontinentale la înot prin strîmtoarea Bosfor (FOTO)

Un moldovean din satul Avdarma a primit o cupă nominală în cadrul celui de-al 30-lea campionat la înot intercontinental din Strîmtoarea Bosfor.

Astfel, de cupe au fost înmînate sportivilor pentru prima dată și au fost primite doar de patru sportivi.

Republica Moldova a fost reprezentată de 28 de înotători – femei și bărbați. Printre aceștia, Ignat Kazmaly din satul Avdarma, care a participat la această competiției pentru a 16-a oară.

Kazmaly a primit premiul pentru un număr record de participări la maraton. De acest premiu s-au învrednicit doar patru înotători din întreaga lume. Aceștia sînt înotătorul moldovean Ignat Kazmaly, Christy Coventry din Zimbabwe, Nazan Geogen și Levent Aksut din Turcia.

Cel de-al 30 campionat de înot intercontinental anual din Strîmtoarea Bosfor a avut loc la Istanbul, duminică, 22 iulie. La eveniment au participat 2400 de înotători din 52 de țări.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

înot , cupa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
448 locuitori

Dimitrova este un sat din cadrul comunei Cîietu, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Cantemir și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 448 de oameni. Satul Dimitrova a fost menționat documentar în anul 1867.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.