15 mai 2018, 16:10 Sport views 12532
Un moldovean a semnat contract cu o echipă galeză de rugby
15 mai 2018, 16:10 Sport views 12532

Un moldovean a semnat contract cu o echipă galeză de rugby

Un nou transfer de răsunet în rugbyul moldovenesc. Gheorghe Gajion a semnat cu echipa galeză Ospreys.

Jucătorul de 25 de ani, care are 1.90 metri și 133 kg, i-a impresionat pe galezi în timpul testelor din luna aprilie. „Este o onoare pentru mine să reprezint una dintre cele mai tari echipe din Europa. Voi face tot posibilul să fac țara și familia mea mîndri de mine", a declarat Gajion pentru site-ul oficial al clubului Ospreys.

Gheorghe Gajion a mai evoluat pentru echipele Bulava Taganrog (Rusia), Rovigo (Italia) și Trelissac (Franța). Pentru naționala Moldovei a adunat 13 prezențe. În ultimii șase ani pentru Ospreys a jucat Dmitrii Arhip, care din sezonul viitor va evolua în Franța, la Montpellier.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

rugbi , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XIX
Populația:
594 locuitori

Constantinovca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Constantinovca şi Iachimeni. Satul Constantinovca este amplasat în regiunea de şes şi mici coline, pe rîul Draghiştea, situat la 27 km de oraşul Edineţ, la 35 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 229 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 594 de oameni. Satul Constantinovca a fost înființat la mijlocul secolului al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.