Arată noutățile începînd cu...

eye 10584 Vizualizări

În zilele de 12 și 13 mai la Chișinău se va desfăşura marea cursă de ciclism Chişinău Criterium 2018


Compania DAAC Hermes și Salonul de Biciclete «Giant» oferă suport evenimentului în calitate de sponsor, fiind totodată şi partenerul tehnic al cursei de ciclism anuale.

Standul Salonului de Biciclete «Giant» se va afla pe teritoriul Orăşelului Sportiv, care se va deschide sîmbătă, 12 mai, în Piața Marii Adunări Naționale.

Vizitatorii vor putea vedea cîteva dintre modelele de biciclete «Giant» ale colecției anului 2018, iar participanții la cursa de ciclism vor putea solicită ajutor pentru repararea bicicletelor de la specialiștii de înaltă calificare ai companiei.

Nu rataţi posibilitatea de a vedea întreaga gamă de biciclete de calitate, dar și de accesorii de calitate pentru acestea, precum și de a alege modelul de bicicletă potrivit pentru dvs. la Salonul de Biciclete «Giant», situat la adresa: bulevardul Moskovei, 9/1.

 

Cuvinte cheie:

Chisinau , sport , ciclism

Localităţile Moldovei şi diasporei

Cruzeşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1759
Populația:
1619 locuitori

Cruzeşti este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ceroborta și Cruzeşti. Localitatea se află la distanța de 7 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1619 oameni. Satul Cruzești a fost menționat documentar în anul 1759.

Citeşte mai departe