Arată noutățile începînd cu...

eye 10320 Vizualizări

În zilele de 12 și 13 mai la Chișinău se va desfăşura marea cursă de ciclism Chişinău Criterium 2018


Compania DAAC Hermes și Salonul de Biciclete «Giant» oferă suport evenimentului în calitate de sponsor, fiind totodată şi partenerul tehnic al cursei de ciclism anuale.

Standul Salonului de Biciclete «Giant» se va afla pe teritoriul Orăşelului Sportiv, care se va deschide sîmbătă, 12 mai, în Piața Marii Adunări Naționale.

Vizitatorii vor putea vedea cîteva dintre modelele de biciclete «Giant» ale colecției anului 2018, iar participanții la cursa de ciclism vor putea solicită ajutor pentru repararea bicicletelor de la specialiștii de înaltă calificare ai companiei.

Nu rataţi posibilitatea de a vedea întreaga gamă de biciclete de calitate, dar și de accesorii de calitate pentru acestea, precum și de a alege modelul de bicicletă potrivit pentru dvs. la Salonul de Biciclete «Giant», situat la adresa: bulevardul Moskovei, 9/1.

 

Cuvinte cheie:

Chisinau , sport , ciclism

Localităţile Moldovei şi diasporei

Lazo

Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
114 locuitori

Lazo este un sat din cadrul comunei Alava, raionul Ştefan Vodă. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ștefan Vodă și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 114 oameni. Satul Lazo a fost atestat în 1830 cu denumirea Iacobstal.

Citeşte mai departe