Ultimele ştiri -
Arată noutățile începînd cu...

eye 10067 Vizualizări

În zilele de 12 și 13 mai la Chișinău se va desfăşura marea cursă de ciclism Chişinău Criterium 2018


Compania DAAC Hermes și Salonul de Biciclete «Giant» oferă suport evenimentului în calitate de sponsor, fiind totodată şi partenerul tehnic al cursei de ciclism anuale.

Standul Salonului de Biciclete «Giant» se va afla pe teritoriul Orăşelului Sportiv, care se va deschide sîmbătă, 12 mai, în Piața Marii Adunări Naționale.

Vizitatorii vor putea vedea cîteva dintre modelele de biciclete «Giant» ale colecției anului 2018, iar participanții la cursa de ciclism vor putea solicită ajutor pentru repararea bicicletelor de la specialiștii de înaltă calificare ai companiei.

Nu rataţi posibilitatea de a vedea întreaga gamă de biciclete de calitate, dar și de accesorii de calitate pentru acestea, precum și de a alege modelul de bicicletă potrivit pentru dvs. la Salonul de Biciclete «Giant», situat la adresa: bulevardul Moskovei, 9/1.

 

Cuvinte cheie:

Chisinau , sport , ciclism

Localităţile Moldovei şi diasporei

India

Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
60 locuitori

India este un sat din cadrul comunei Butor din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Grigoriopol și la 71 km de Chișinău. Populaţia satului India alcătuia 60 de oameni în anul 2007. Satul India a fost înființat în anul 1920.

Citeşte mai departe